...altyd nijsgjirrich!

Stichting Faridpur organiseert een grootse verloting

Zin om een auto te winnen? Mis je kans niet, doe mee met de grootse Faridpur verloting en misschien rijd jij straks in een mooie jong gebruikte auto t.w.v. 11.250,-! En je steunt ook nog het werk van Stichting Faridpur!

De auto, een Peugeot 108 uit 2018 met 6.700km op de teller, krijgt de winnaar vrij op naam en ook nog belastingvrij. Niet vaak maak je zoveel kans op zo’n grote prijs. De winkans is maar liefst 1 op 800. Daarnaast een kans van 1 op 80 op een mooie troostprijs. Deze zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers die Stichting Faridpur een warm hart toedragen.

Loten a € 50,- per stuk zijn te koop via het bestelformulier op de website www.faridpuractie.nl. Wees er snel bij, de looptijd van deze actie is slechts 100 dagen en sinds de start op 1 augustus zijn er al vele loten verkocht. De trekking door de notaris is op 9 november a.s. bij Auto Olijnsma in Gytsjerk, tevens samenwerkingspartner en sponsor van de loterij.

De opbrengst komt 100% ten goede aan de projecten van Stichting Faridpur. Zij helpen mensen met een beperking en kansarme kinderen een toekomst op te bouwen door corrigerende chirurgie, huisvesting en scholing.

De Faridpur verloting heeft een vergunning van de kansspelloterij en is onder toezicht van een notaris en accountant. Voor meer informatie over de verloting of het bestellen van één of meerdere loten: www.faridpuractie.nl. Doe mee; je steunt het werk van Stichting Fardipur en maakt ook nog kans op een mooie jong gebruikte auto!

0 van 0