Aldtsjerk

Ook dit jaar komen de 11-stedentochtwandelaars weer door ons dorp. De tocht wordt zoals gebruikelijk gelopen in de week van Hemelvaart. Dit jaar is de tocht dan ook van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 mei.

In vijf dagen wandelen de wandelaars langs de elf steden van Friesland. De eerste dag van Leeuwarden naar Sloten, de tweede dag van Sloten naar Workum, vervolgens op Hemelvaartsdag van Workum naar Franeker, op vrijdag van Franeker naar Dokkum en op zaterdag de slot-etappe van Dokkum naar Leeuwarden. Een echte prestatietocht van 207 kilometer. Namens het bestuur van de Stichting Friese 11-Stedenwandeltochten het verzoek om de wandelaars warm te onthalen met vlaggen, muziek en/of andere activiteiten. Wanneer de bewoners van het dorp de vlag uit willen steken, is dat een aanmoediging voor de wandelaars.

Mocht u over te organiseren activiteiten overleg met de vereniging willen plegen, stuur dan een mailtje naar info@elfstedenwandeltocht.nl. Meer informatie over de tocht kunt u vinden op www.elfstedenwandeltocht.frl.

Alvast hartelijke dank.
Namens het bestuur van de 11-Stedenwandeltocht