14:00-17:00 Gytsjerk

Op zaterdagmiddag 30 september 2017 van 14.00 tot 17.00 uur organiseert het bestuur van de jachthaven in Gytsjerk, in samenwerking met de plaatselijke brandweer, de roeivereniging Wetterwille, sloepverhuur Noordfryslân en de KNRM een opendag/fancyfair op en rond het haventerrein van Gytsjerk.

Wat kunt u verwachten:

  • Verkoop van allerlei prullaria
  • Palingroken
  • Activiteiten van de plaatselijke brandweer
  • Sloepentocht door het gebied rond de grote wielen.
  • Kennismaking met een skiff (eventueel mee roeien)
  • Voorlichting van de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij.
  • Veel gezelligheid rond de haven
  • Kennismaking met de bestuursleden van de haven en voorlichting m.b.t. de dagelijkse activiteiten.

Als u mee wilt doen met de fancyfair en uw (overbodige) spulletjes wilt verkopen, geef u dan op bij de secretaris van de haven de heer Jouke Medemblik. E-mail: jmedemblik@hotmail.nl (let op .nl en niet .com!) Het bestuur van de haven vraagt voor de verkoop van de spulletjes een eigen bijdrage van 5 euro. Na opgave bij de secretaris ontvangt u van de penningmeester een nota.

De toegang tot de open dag is geheel gratis en heeft als doel u kennis te laten maken met alle aantrekkelijke mogelijkheden die het water en de watersport kan bieden.