15:00u Mûnein/Readtsjerk

Quatre Forte is een zogenaamd “klassiek”saxofoonkwartet bestaande uit vier gepassioneerde amateurmuzikanten. Het kwartet heeft een breed repertoire variërend van klassieke bewerkingen van componisten als Mozart, Bizet en Verdi, tot originele composities voor saxofoonkwartet van bijvoorbeeld Singelée en Jean Francaix, tot moderne werken van componisten als Astor Piazolla, Philip Glass en
Michael Nyman.
Het kwartet bestaat uit Reina Hibma op sopraansaxofoon, Joke Kolthof op altsax, Erik Hoek op tenorsax en Gerjanne Zijlstra op baritonsax en ondertussen bestaat Quatre Forte al tien jaar. In die tien jaar heeft Quatre Forte een verscheidenheid aan optredens gegeven zoals deelname aan het City Proms festival in Leeuwarden, diverse koffieconcerten en samenwerkingen met onder andere het Fries Kamer Orkest, Piter Wilkens en het mannenkoor Sânman en Sikke. Daarnaast heeft het kwartet successen geboekt op concoursen waarbij het zelfs eens de eerste prijs heeft behaald tijdens het landelijke kampioenschap voor blazers.

 

Zondagmiddag 26 november om 15.00 uur.
De kaartverkoop (€ 7,50) begint vanaf 14.30 uur aan de ingang van het kerkje.
Roodkerkje: Kerkweg 17 te Roodkerk.
Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd!