13:00 Ryptsjerk

“Belibje it yn park Vijversburg en yn ús húskeamers yn Tytsjerk”

Het park Vijversburg en vier huiskamers als podium

Tytsjerk 19 mei 2019
Ticketprijs is 15,00

Ook geschikt voor rolstoelrijders of mensen die slecht ter been zijn.

 Vanaf 13:00 uur inloop bij natuur- en cultuurpark Vijversburg in Tytsjerk

Start van de route bij de ingang van natuur en cultuurpark Vijversburg in Tytsjerk, waar kunst, cultuur en natuur met elkaar worden verbonden.

Het begint met wandeling in het park Vijversburg. Voor deelnemers is er gratis toegang in het park vanaf 13:00 uur. Op de route naar de villa, in het paviljoen, zijn er mooie  foto-tentoonstellingen van inwoners van Tytsjerk  en omstreken te zien. Met het thema ‘’vogels’. Er zijn in het park Vijversburg speciale geluiden te horen van een handpan. De handpanspeelster Nemea is een passievolle instrumentaliste en zij maakt de wandeling bijzonder met aparte, mystieke klanken. En er is Open Kas in de Oranjerie van het Park Vijverburg.  Misschien voor u een reden om mooi op tijd te komen.

Er zijn in die middag vier huiskamers met artiesten.  In elke huiskamer ontvangen wij 20 gasten.  Elke gast kan maximaal twee voorstellingen of concerten en dus  twee huiskamers bezoeken.

  • In het huis van Lutsen en Marja Riedstra (Hanenburg) komt “De Reisgenoot Maarten van Veen”. Hij speelt gitaar en bezingt de wereld. De muziek is Nederlandstalig, begrijpelijk  en poëtisch.
  • In het huis van Peter en Anneke Bakker (De Krite) komt Koos van der Wal met de nieuwe voorstelling ‘’het vertrek”. Koos van der Wal vertelt al spelend en zingend in essentie hoe je bouwt en afbreekt tijdens het leven.
  • In het huis van Willem Otter en Ineke Kalteren (Zomerweg)  is kleinkunst “Travelling Music”. Een show met een  mengelmoes van ballades, confronterende woorden en rustgevend cellospel. Muziek met een verhaal om niet weer te vergeten.
  • In het huis van Rob en Jacquelien van der Veen (Zomerweg) komt Wiebe Kaspers.  De band WIEBE maakt progressieve popmuziek, met Engels- en Friestalige teksten.

Na een uur is er een pauze en een wisseling en gaat iedereen naar de tweede voorstelling. De indeling van voorstellingen vindt vooraf plaats en daarom is het nodig om vooraf aan te melden bij inekal@chello.nl. Voor vragen kunt u bellen met Ineke Kalteren 0511-431897.