vanaf 13.00 uur Oentsjerk

Zaterdag 9 oktober mtb-/graveltocht Trynwâlden

Er kan gekozen worden voor een tocht van 20, 40 of 60 kilometer door de Fryske Wâlden. Dat landschap bestaat uit boomsingels, bossen, veen, weide en water. In de route zijn speciaal voor liefhebbers gravel- en schelpenpaden opgenomen.

De inschrijving is vanaf 13:00 uur bij Kafee It wapen fan Fryslân in Oentsjerk. De start is vervolgens om 13:30 uur. De inschrijfkosten bedragen 6,50 euro per persoon. Bij de start/finish is een onbewaakte fietsenstalling aanwezig, waar ook gelegenheid is de fiets schoon te maken. Deelnemers dienen zelf voor een deugdelijk slot te zorgen.

Deelname aan de tocht geschiedt op eigen risico, voor het geval er zich incidenten voordoen, worden bij inschrijving relevante telefoonnummers verstrekt. De organisatie houdt zich aan de dan geldende coronaregels. Voor deelname aan de tocht is geen herstel-, vaccinatie- of testbewijs nodig. We rekenen op ieders eigen verantwoordelijkheid. Klachten? Blijf thuis.

Het Kafee is uiteraard geopend voor een hapje en een drankje. Voor toegang tot het Kafee is wel een herstel-, vaccinatie- of testbewijs vereist.

De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers aan deze unieke en uitdagende tocht!