18.45 uur Oentsjerk

Het kaatsseizoen zit er bijna op. Er zijn weer verschillende ledenpartijen gekaatst in Oentsjerk. Wellicht hebt u op een zaterdag of een zondag wel eens tientallen kaatsers voor de krans zien strijden, op het prachtige kaatsveld wat we midden in Oentsjerk hebben.
Iedereen is ook dan welkom om te kijken en wellicht op de competitieavonden, die op de donderdagen van april t/m oktober worden gehouden, een partijtje mee te spelen.

Soms is deze stap te groot en willen dorpsgenoten graag eerst wat uitleg en al spelenderwijs het spel leren snappen.
Donderdag 14 september (aanvang 18:45) bestaat de kans om aan te sluiten/deel te nemen op het kaatsveld. Er is al een groepje van zo’n 20 geïnteresseerden, lees nieuwe kaatsliefhebbers, die deze avond graag kennis wil maken met de kaatssport. Sluit je hier bij aan?
Laagdrempelig, zonder verwachtingen, maar gewoon op een leuke manier het spel leren kennen samen met andere nieuwsgierige Trynwâldsters. Opgeven vooraf is niet nodig.

Romke van der Beek neemt jullie dit uurtje onder zijn hoede en leert je kennismaken met de basis van het kaatsspel.

In april 2024 wordt deze laagdrempelige kaatsavond opnieuw georganiseerd om het zo, aan het begin van het nieuwe kaatsseizoen, een vervolg te geven.