10:00 Ryptsjerk

Dag medebewoners / ondernemers van de Trynwâlden,

Op 24 en 25 augustus ’24 is er weer het Brommelsfestijn. Een weekend waarin de Wâlden, ook de Trynwâlden, kan laten zien wat dit gebied zo bijzonder maakt.
Brommel is een ander woord voor Braam / Toarnbei. Het zoeken van bramen is ook in de Trynwâlden een heerlijke en ontspannen activiteit, bijvoorbeeld in de rhododendronvallei.
Maar naast de braam heeft de (Tryn)Wâlden meer te bieden. Laat mensen zien en horen, laat ze beleven wat de Wâlden wezenlijk is.
Op woensdag 7 febr. was er een eerste inspiratie-avond rondom het thema ‘ Neaken en bleat! ‘ in het Rechtshuis in Rinsumageest. Diverse ideeën werden gelanceerd. Fijn om het enthousiasme van een aantal Brommellocaties te zien en te horen. De themanaam is a.g.v.  deze avond aangepast: Iepen & Bleat! Rondom dit thema zijn er vele mogelijkheden die uitgewerkt kunnen worden.
Wil jij ook één van deze Brommellocaties zijn? Laat het mij voor 1 maart weten.
Met de locaties die zich hebben opgegeven is dan het idee om een keer samen te komen om mogelijkheden e.d. te bespreken.

Zie voor meer info op de site van Brommels: https://www.brommelsfestijn.nl/ en hun FB-pag. : https://www.facebook.com/brommels

Teetún de Hollen doet in elk geval mee. Wie nog meer?

Ik hoor het graag.

Groetnis,
Pytsje Cuperus

Teetun / Ateljee/ B&B de Hollen
Oosterdijk 16
9256 XC Ryptsjerk
T. 0511-432158
M. 06-37090635
I.   www.teetundehollen.nl

Brommels!