...altyd nijsgjirrich!

’t Roodkerkje open met Tsjerkepaad

't Roodkerkje opent met Tsjerkepaad zijn deuren op 10 zaterdagmiddagen. Heine Noordstra exposeert etsen.

 

Evenals in voorgaande jaren gaat ook deze zomer de deur van het  eeuwen oude kerkje van Roodkerk weer open. Op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur staat er een  vrijwilliger klaar om als gastheer of gastvrouw iets over de geschiedenis van de kerk te vertellen.

Ook dit jaar is er een expositie van een kunstenaar uit de buurt. Heine Noordstra uit Mûnein exposeert een aantal etsen. Het gaat in het werk om de zintuiglijke beleving en spiritualiteit. Immateriële waarden als stilte en (innerlijk) licht, vertaald in lijnen en vlakken, in een diep verlangen naar schoonheid. De expositie bestaat uit etsen en een informatietafel.
De kerk is open op 10 zaterdagmiddagen:

2, 9, 16, 23 en 30 juli,

6, 13, 20 en 27 augustus, 10 september

’s middags van 13.30 uur tot 17.00 uur.

 

U bent van harte welkom