...altyd nijsgjirrich!

Rin en Stin- Race 2017

Het is eindelijk zover. De Trynwâlden krijgt zijn eigen Obstakel Run. Op 8 oktober 2017 wordt de eerste Obstakel Run gehouden onder de naam Rin en Stin- Race. 

Obstakel Runs/ Mudraces / Strong Man, noem het maar op, vandaag de dag een erg gewild concept dat wereldwijd veel mensen trekt. Dan is het toch gek dat Trynwâlden met haar prachtige afwisselende natuur, wat uitermate geschikt is voor een obstakel run, nog niet één had.

De Rin en Stin- race is niet zomaar een Obstakel Run. De organisatoren geven er een andere draai aan door veel verschillende sporten in één run te combineren. Dit maakt de run erg afwisselend en vooral leuk om aan mee te doen. De 7 kilometer lange tocht wordt door teams van 4 getrotseerd  en onderweg zullen ze ongeveer 25 hindernissen tegen komen. Onderweg zijn er punten te verdienen en het team met de meeste punten op de finishlijn mag zich de eerste Rin en Stin – winnaar noemen.

De naam zegt het al, het is een tocht die rinnende weis (in een drafje wel te verstaan) volbracht wordt en een aantal hindernissen gaan er echt wel voor zorgen dat er ook gestind wordt. Maar de teams zullen vooral veel lol onderweg beleven, wat deze tocht uniek gaat maken.

De start is op het Skoallelân te Aldtsjerk en zal door de bossen De Klinze, Boskein (Griekenland & Turkije) en Stania State lopen en vanuit Stania State zal de oversteek worden gemaakt naar de wateronderdelen op het Oudkerkermeer en bij het Café Moarskwâl en zal weer eindigen op het Skoallelân.

Hier moet je aan deelgenomen hebben, dus geef je nu op met een team van 4 personen (minimale leeftijd 16 jaar) via: rinenstinrace@gmail.com of geef je team op bij Café Moarkswâl.

(Doe je niet mee? wat bijna niet voor te stellen is, kom dan zeker een kijkje nemen want pret gegarandeerd!)

Neem een kijkje op de Facebookpagina en Like en Deel om op de hoogte te blijven (ook voor de route).

Net Stinne mar Rinne!

0 van 0