...altyd nijsgjirrich!

14 oktober Tryn’s Winterconcert

Op zaterdag 14 oktober a.s. wordt de vijfde editie van ons jaarlijkse Winterconcert georganiseerd in Aldtsjerk.

Dit jaar is gekozen voor een ander tijdstip en een andere locatie. Voor deze editie is er samenwerking gezocht met Doarpshûs ‘Oerein’ in Aldtsjerk. De organisatie is gevraagd een bluesavond te organiseren en leek de combinatie met het winterconcert een welkome verbreding.

Programma:

19:30 uur aanvang Winterconcert 2017 in de Pauluskerk te Aldtsjerk met medewerking van: FOLKERT-HANS TOLSMA; STESSIE STORMER van de popacademie; DRIVE Leeuwarden;  THE OLD PIPERS uit Ferwerd

Aansluitend in Doarpshûs Oerein in Aldtsjerk vanaf 21:45 uur: KLEM BLUES BAND uit Heerenveen met BLUES en ROCK volgens velen de beste coverband van Fryslân en bekend van optredens in Café ’t Houtsje te Heerenveen.

 

FOLKERT HANS TOLSMA: Geboren in een muzikaal nest, opgegroeid met muziek van Phil Collins en al heel jong gestart met trompet spelen. Folkert Hans draagt zijn passie voor muziek al zijn hele leven met zich mee. Als soloartiest treedt hij met zijn eigen repertoire door het hele land op. Zijn kwaliteiten heeft hij ontwikkeld bij Crescendo, Mealox, Lays en The Tailgators. Met zang, trompet en saxofoon maakt hij elke gelegenheid uniek en zorgt hij voor de juiste sfeer. U kunt een verassende avond tegemoet zien, want Folkert Hans is uniek en het repertoire wordt aan iedere gelegenheid aangepast, waardoor het de juiste sfeer en ambiance krijgt die het verdient.

 

STESSIE STORMER is een veelbelovende zangeres uit Gytsjerk die haar opleiding volgt aan de popacademie D’Drive in Leeuwarden. Stessie treedt regelmatig op met een band gevormd met medeleerlingen en heeft onlangs een spetterende avond verzorgt met Toneelvereniging ‘Sabeare’ waar zij haar zangkunsten heeft getoond.

 

De OLD PIPERS bestaat uit een groep ‘jonge’ mannen uit Ferwert. Meedoen met ‘Idols’ op het dorpsfeest in Ferwert, dat was het enige doel. Als ‘idool’ werd de Ierse groep de Dubliners gekozen. Het huidige repertoire bestaat uit veelal bekende Ierse liedjes. The Old Pipers treden regelmatig op in een historisch kerkje, een tuinfeestje, café’s, dorpshuizen of in een koeienstal. De Ierse songs gaan vaak over zee, over drank en natuurlijk over vrouwen… De naam ‘Old Pipers’ is afgeleid van de naam van een oud betonnen bruggetje nabij ‘It Kleaster’ onder Ferwert, de ‘Ald Piip’.

 

Kaarten: Voorverkoop: Kosten voor passe-partout à €15,00 p.p. voor beide concerten Losse kaart per concert à €10,00 p.p. Te bestellen en/of af te halen bij: Eeuwe de Vries, (Nieuwe Straatweg 35, 9061 CK Gytsjerk) 058 – 256 25 07 Reinder Koster (Douwelaan 30, 9062 EN Oentsjerk) 058 – 256 19 77

 

Aan de kassa: à €12,00 per concert

Met hartelijke groeten, Stichting ‘Trynwâlden op de kaart’

Reinder Koster, Herman de Vries en Eeuwe de Vries.

0 van 0