...altyd nijsgjirrich!

De Weken van de mantelzorger

Om de mantelzorgers in de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen in het zonnetje te zetten en een hart onder de riem te steken, organiseert Steunpunt Mantelzorg Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen in de periode van 30 oktober tot en met 9 november voorafgaand aan de Dag van de Mantelzorger (10 november) ook dit jaar weer de 'Weken van de mantelzorger'.

Tijdens deze weken zullen vrijwilligers bij alle bij ons bekende mantelzorgers langs gaan met een leuke attentie. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om even in gesprek te gaan met de mantelzorgers: het delen van je verhaal is vaak heel belangrijk.

Maar dat is niet alles: als afsluiting van deze Weken van de mantelzorger vinden er op donderdag 9 november twee bijeenkomsten plaats in Noardburgum. Hier is de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan, daarnaast wordt door bloemsierkunstenaar Siebe de Boer een presentatie gegeven met als titel ,,Wat woorden niet kunnen zeggen, zeg je met bloemsierkunst”.

Op diezelfde dag is er van 17:00 tot 19:00 uur voor alle mantelzorgers uit de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen de mogelijkheid om te genieten van een stamppotbuffet (verzorgd door Mind-Up).

Locatie:

Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum

Dr. Ypeylaan 8

Noardburgum

 

Tijden:

Presentatie bloemsierkunst:

Donderdag 9 november 2017 van 15:00 – 17:00 uur en van 19:00 – 21:00 uur

 

Stamppotbuffet:

Donderdag 9 november 2017 van 17:00 – 19:00 uur

U bent van harte welkom.

Opgave voor de bijeenkomsten kan tot 2 november via de e-mail: mantelzorg@kearn.nl

of telefonisch: 0511-465200 (op werkdagen van 9.00-13.00 uur).

0 van 0