...altyd nijsgjirrich!

Politieonderzoek na vandalisme bij basisschool It Kruirêd in Mûnein

Tips gezocht over vandalisme bij de basisschool! Er zijn vermoedens wie deze vreselijke schade aangericht heeft. Wij vragen de dader(s) zich te melden bij school, de schade voor jezelf kan dan beperkt blijven.

Zo zag de voordeur van It Kruirêd er uit op woensdag 17 januari 2018, besmeurd met groene verf. De voordeur is natuurlijk snel schoongemaakt, maar met verbazing werd er donderdagochtend 18 januari ingebrande letters op de voordeur en het kozijn ontdekt.

Deze ‘actie’ heeft plaats gevonden op woensdag 17 januari tussen 17.15 -18.15 uur.

Er zijn vermoedens wie deze vreselijke schade aangericht heeft. Wij vragen de dader(s) zich te melden bij school, de schade voor jezelf kan dan beperkt blijven.

De politie gaat een onderzoek instellen en wil graag tips!

Directie OBS It Kruired

0 van 0