...altyd nijsgjirrich!

TRYNWALDSTER ZONNEDAKEN

Zelf opwekken, zo doe je dat! Duurzaam je eigen energie opwekken op een ander dak én direct besparen op je energierekening. Wat je daarvoor moet doen? Bijna niets.

Jij investeert in Trynwâldster zonnepanelen en Trynergie regelt verder alles. Zo ben je slim, voordelig én duurzaam bezig.

Op de daken van Sikma Diervoeders en de Vries Installaties realiseert Trynergie twee van haar zeven zonnedaken. Inmiddels zijn de leveranciers voor de daken gekozen. ASN uit Dokkum legt de installatie aan op het dak van Sikma. De Vries installeert op zijn eigen dak de panelen. Ons derde dak staat al in de wacht. Garage Olijnsma biedt graag het dak van zijn nieuwe pand aan voor een postcoderoos.

Een deel van de participaties zijn verkocht. Er kunnen nog meer inwoners van de Trynwâlden meedoen met eigen zonne-energie op andermans dak. Heb je familie of vrienden in Hurdegaryp wonen? Zelfs zij kunnen meedoen op de zonnedaken in de Trynwâlden. Hun postcode sluit namelijk aan op de postcodes van de Trynwâlden.

De regeling Verlaagd Tarief, in de volksmond bekend als de Postcoderoosregeling, is bedoeld voor inwoners en bedrijven uit de regio die zelf geen geschikt dak hebben, of ze niet op eigen dak willen leggen. Zo kunnen zij toch hun eigen zonne-energie opwekken. Heb je niet voldoende panelen op je eigen dak? Dan kun je dit aanvullen op een van onze zonnedaken.

Door het kopen van zonparticipaties krijg je recht op teruggave van de energiebelasting op je energienota.
Meer weten? Op de site van Trynergie vind je via deze link alle informatie hier.
Wek ook je eigen zonnestroom op, doe mee op onze zonnedaken!

0 van 0