...altyd nijsgjirrich!

Kunstroute Aldtsjerk met dertien exposanten

De tweede editie van de kunstroute in Aldtsjerk op zaterdag 22 september telt dertien deelnemende exposanten.

Het was de organisatoren bij de start twee jaar geleden eigenlijk al meteen duidelijk: dit is zo’n succes  en zeker voor herhaling vatbaar. Het was leuk om te ervaren hoeveel creatief talent Aldtsjerk heeft. Ook dit jaar blijkt dat de deelnemende exposanten van diverse pluimage zijn. De een doet het uit hobby, de ander is professioneel kunstenaar. Schilderijen, aquarellen, beelden van speksteen, quilts, collages, beelden van hout, foto’s en keramiek zijn te bewonderen.

Bezoekers wordt aangeraden het fraaie overzicht met plattegrond en een beschrijving van de 13 deelnemers af te halen in doarpshûs Oerein. Vanaf ’s middags 13:00 uur ben je daar welkom. Wanneer de gasten ’s middags de route hebben afgelegd, komen de deelnemende exposanten ook naar Oerein. Daar kunnen we het er dan “noch even oer ha”.

Dat uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje en er is muziek. De jonge en talentvolle Anita Bakker uit Gytsjerk zal voor u spelen en zingen, terwijl Sanne Jager (Mamasan onder andere bekend van ‘Gytsjerk proeft’)  haar hapjes aanbiedt.

PDF POSTER
0 van 0