15:00 Mûnein/Readtsjerk

Vijftien zangers/zangeressen, een dirigent en af en toe pianobegeleiding. Ziedaar de bouwstenen van Vocaal Ensemble Collage. Maar deze opsomming doet geen recht aan wat er gebeurt als deze groep samen muziek maakt. Dan voltrekt zich de magie, dan horen en zien we dat het geheel zoveel meer is dan de som der delen.
Collage stort zich tijdens concerten vol overgave op een groot aantal muziekstijlen. Muzikaal, creatief en gedreven zoeken de vocalisten met dirigent Albertus de Jong steeds de grenzen op van hun vocale kunnen. Met passie èn de nodige ervaring. Want dat Collage al ruim 25 jaar stevig aan de weg timmert in vocaal Noord-Nederland is een feit.

In ‘t Readtsjerkje gaat Collage op zondag 21 oktober a.s. haar diversiteit laten horen en zien.
Op het programma staan o.a. werken van de Noorse, maar inmiddels in de VS wonende, componist Ola Gjeilo, prachtige modern/klassieke muziek van Eric Whitacre , het intieme Ken je mij van Trijntje Oosterhuis en popmuziek van o.a. Blöf en Coldplay. Kortom, laat u verrassen door de vocale klanken van dit ensemble, dat in ‘t Readtsjerkje begeleid wordt door pianist Jochum van der Woude.

Aanvang 15:00 uur
Collage: verrassend vocaal!

De kaartverkoop (€ 10,00) begint vanaf 14.30 uur aan de ingang van het kerkje.
Adres “Roodkerkje”: Kerkweg 17 te Roodkerk.
Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd!