...altyd nijsgjirrich!
Tûk - Elektrische deelauto Trynwâlden

Enquête Tûk – Elektrische deelauto Trynwâlden

Doe mee met de enquête en win een elektrische auto voor een dag!

Tûk wil graag weten hoe groot de behoefte is aan een elektrische deelauto in de Trynwâlden.

Wat is een deelauto? Een deelauto is een auto die bij u in de buurt staat en die u kunt reserveren wanneer u er gebruik van wilt maken. Zo heeft u altijd een auto tot uw beschikking, maar niet de vaste kosten die dit normaal met zich meebrengt (aanschafwaarde, wegenbelasting, verzekering, brandstof, onderhoud, etc). Alles is geregeld en u betaalt dus ook alleen wanneer u de auto echt gebruikt. Er zijn ook deelauto concepten die ritjes met chauffeur aanbieden. Wanneer u 10.000 km of minder per jaar rijdt met een auto, is in het algemeen het gebruik van een deelauto goedkoper.

Onder alle inzenders van de enquête wordt een dag gratis rijden in de Tûk verloot!
Vul de enquête in voor 30 november 2018.

Klik hier voor de enquête