...altyd nijsgjirrich!

Nieuwjaarstoernooi volleybal

Maandagavond 4 januari werd er bij volleybalvereniging Trynwâlden in Oentsjerk een nieuwjaarstoernooi georganiseerd door één van de jeugdleden. Het werd een geslaagde avond. Er was een grote opkomst van leden.

Zo bestonden de teams uit jeugd, volwassenen en recreanten. Door die mengeling van leden werd het een gezellige avond en waren de teams leuk aan elkaar gewaagd. In de pauze kregen ze in de kantine wat drinken en een versnapering nemen. Daarna werd er nog gespeeld tot 22 uur.

Donderdagavond 10 januari starten de recreanten weer in sporthal de Hege Wâlden. Maandagavond 14 januari beginnen de trainingen weer voor de wedstrijdspelers. Men is nog op zoek naar nieuwe leden. Voor informatie kunt u contact opnemen met Annie Hellinga 06-14140034.