...altyd nijsgjirrich!

KiKa Sponsormarathon bij FMT Sport

Zaterdag 26 januari werd er bij FMT Sport in Veenwouden en Oentsjerk gesport voor KiKa. De hele ochtend waren er vele demonstraties en inloop-lessen om te kijken en mee te doen.

Zo waren er in Veenwouden 4 spinninglessen achter elkaar van verschillende instructeurs als ook Pump, Synrgy en een Lodenhelrun-training. In Oentsjerk wisselden demo-lessen van Streetdance, Zumba en HiiT, Jiu Jitsu en Judo elkaar af, uitgevoerd door sporters van alle leeftijden en alle niveau’s en aangemoedigd door publiek vanaf de zijlijn. In de fitnessruimte waren extra lessen Synrgy en buiten werd er fanatiek gesport op de survivalrig. Binnen werd er genoten van een gratis kop koffie of thee en werd er volop gedoneerd bij de kas-controle-commissie. Na de donatie kon men met een cheque op de foto waarop het gedoneerde bedrag stond vermeld. De foto ontvangt iedereen als aandenken. Op beide locaties was het een drukke en gezellige ochtend die werd afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag: € 2294,-!
De sportschooleigenaren Maarten Velstra en Esther Oostlander waren erg tevreden dat ook deze 3e sponsormarathon weer een succes was.

foto: enkele deelnemers aan de sponsormarathon inclusief de FMT-mascotte

0 van 0