...altyd nijsgjirrich!

Vliegbasis Leeuwarden geeft gratis relatieconcert

Op 18 januari 2019 geeft Vliegbasis Leeuwarden in samenwerking met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert.

Het Orkest zal “Missions” spelen voor het publiek en ze op die manier even meenemen in de wereld van de Luchtmacht. Het relatieconcert wordt gehouden in de Stadskerk De Wijngaard, het voormalig Enexis gebouw. Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar na aanmelding.

Op 28 januari 2019 is het al zeventig jaar geleden dat de Gloster Meteor als eerste jachtvliegtuig op vliegbasis Leeuwarden landde. 2019 is ook het jaar waarin de eerste
F-35 op Leeuwarden in gebruik zal worden genomen.

Om stil te staan bij dit gegeven, speelt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht haar programma “Missions”. Tijdens dit concert wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de Luchtmacht haar werk doet. Om zo veel mogelijk mensen van deze muzikale start van het jaar te laten genieten, biedt vliegbasis Leeuwarden dit concert gratis aan, aan haar buren van de stad Leeuwarden.

Gratis toegangskaarten
De commandant van vliegbasis Leeuwarden, Kolonel-vlieger Arnoud Stallmann, nodigt eenieder van harte uit om aanwezig te zijn bij het relatieconcert. Men kan zich aanmelden via de Facebookpagina van @luchtmachtkapel, of via https://goo.gl/forms/llOlcMsf5IO65pGj2 Let wel: vol is vol! Toegang is alleen mogelijk na aanmelding. Dit kan tot en met 16 januari 2019.