...altyd nijsgjirrich!

Vooraankondiging SAMSAM Festival Hemelvaartsdag Park Vijversburg

Hemelvaartsdag SAMSAM Festival in Park Vijversburg.

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, organiseren we weer het gratis toegankelijke SamSam-festival “Jij bent anders, net als ik”. Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom in Park Vijversburg, bij velen bekend als het Bos van Ypey. Het adres is Swarteweisein 2 in Tytsjerk. Ook het park/bos is de hele dag gratis te bezoeken.

Het programma is gevarieerd. Naast muziek zijn er workshops en rondlopende artiesten en er is een kidscorner. Leuke dingen voor het hele gezin in de mooie, groene omgeving van het bos/park. Daar word je vrolijk van!

Dit festival is “anders” en wordt georganiseerd door de Stichting Wauw die zich inzet voor de integratie van mensen met een beperking. Ons doel is mensen met en zonder (verstandelijke) beperking gezamenlijk mooie, leuke en gezellige dingen te laten doen. Bijvoorbeeld door samen op te treden. Een deel van de artiesten op het SamSam-festival heeft een (verstandelijke) beperking maar dat beperkt hen zeker niet om met veel enthousiasme en inzet alles te geven en het publiek veel plezier te laten beleven.

Alle artiesten en vrijwilligers zetten zich belangeloos in. Zij vinden het, net als wij, belangrijk dat het SamSam-festival gratis kan worden bezocht. Graag tot 30 mei! Op www.facebook.com/samsamfest is meer informatie over het programma te vinden.