...altyd nijsgjirrich!

Ger van Norden en Johan Haantjes in GBV

Van 5 april t/m 15 mei aanstaande toont Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk grafiek en tekeningen van Ger van Norden en objecten van Johan Haantjes.

De galerie is open van donderdag t/m zaterdag van 14 tot 17 uur. Van 27 april t/m 5 mei is de galerie gesloten. 

Ger van Norden (1927-2012) was in 1985 een van de grondleggers van FRIA, de Friese vakvereniging van beeldend kunstenaars. Hij was schilder en graficus en had vele buitenlandse exposities. In deze ‘in memoriam’ tentoonstelling wordt zijn grafiek en tekeningen getoond. 

 Als schilder heeft Johan Haantjes uit Leeuwarden een groot oeuvre op zijn naam staan dat de hij afgelopen decennia in vele exposities in binnen- en buitenland toonde. Nu toont hij in Aldtsjerk voor het eerst zijn objecten van hout en andere materialen.