...altyd nijsgjirrich!

Kunst in de kerk

Ook in 2019 is er weer een editie van Kunst in de Kerk, de jaarlijkse expositie van amateurkunst uit de Trynwâlden. Deze keer wordt de expositie gehouden van 8 tot en met 17 april in de Mariakerk aan de Wynzerdyk in Oentsjerk.

Het thema voor deze editie is ‘Passie’. Er doen dit jaar 40 exposanten mee met diverse kunstwerken: schilderijen, tekeningen, gedichten, textiele werken, foto’s, columns etc. De opening van de expositie is op maandag 8 april 2019 om 19.00 uur. Op deze avond is er live muziek van Gerard & Compagnie.

Kijk voor de openingstijden oponderstaande poster. Net als vorig jaar is er een boekje te koop met foto’s van de geëxposeerde kunstwerken.

Kijk voor het laatste nieuws op www.facebook.com/KunstindekerkTrynwalden.Kunst in de kerk

Poster Kunst in de kerk