...altyd nijsgjirrich!
Mûnein

OPROEP: nieuws vergaarders voor de website gezocht

Wij op zoek naar 1 of meerdere mensen die regelmatig in het dorp en de omgeving lopen en het leuk vinden om iets leuks, geks, interessants of anderszins nieuws, liefst met foto’s aan te leveren voor op de website.

De website Trynwalden.nl is een site voor alle inwoners van Trynwalden. Ieder dorp heeft op deze site een aparte ruimte en de dorpen Munein/Readtsjerk dus ook. Wij hebben daar een webbeheerder voor, Stephanie.
Zij zet met alle plezier aangeleverde informatie op de site maar helaas is zij bijna niet in de gelegenheid om zelf nieuws te vergaren. Daarom zijn wij op zoek naar 1 of meerdere mensen die regelmatig in het dorp en de omgeving lopen en het leuk vinden om iets leuks, geks, interessants of anderszins nieuws, liefst met foto’s, door te geven aan Stephanie.

Heb je interesse, neem dan contact op met de voorzitter van Dorpsbelang Dhr. Uitzen de Vries, telefoonnummer 058-8447772. Hij kan je meer vertellen over de precieze bedoeling.

Het bestuur van Dorpsbelangen Munein/ Readtsjerk