...altyd nijsgjirrich!

Popkoor Wooman is op zoek naar een dirigent(e)

Popkoor Wooman zoekt een spontane, creatieve, 'out of the box' denkende dirigent(e) die het leuk lijkt om voor een groep van ongeveer 20 vrouwen leuke, leerzame repetitieavonden te verzorgen.

Elke dinsdagavond oefent het koor in het BOB gebouw in Oentsjerk van 19.45 tot 21.45 uur. Ze zingen voornamelijk popsongs van vroeger en nu. Momenteel worden er nummers als Pink ‘What about us’ en ‘Umbrella’ in de versie van The Baseballs gerepeteerd. Maar klassiekers als ‘Pianoman’ en ‘Let it be’ vallen ook binnen hun repertoire.

Scholing is niet vereist, maar enige ervaring met het begeleiden van een koor is wel een pré. Het koor kan een vierstemmig arrangement aan en heeft ambitie om zo nu en dan moeilijke stukken in te studeren. Samen met de muziekcommissie worden de arrangementen uitgezocht. Er wordt van de dirigent(e) verwacht dat hij of zij het optimale uit het koor kan halen en bereid is optredens te doen.

De huidige dirigente is bereid om dit seizoen af te sluiten, maar in overleg is het mogelijk om eerder te beginnen.

Spreekt dit je aan; stuur dan een mail naar popkoorwooman@outlook.com, bel voor meer informatie met 06-36141965 of kom eens langs op de repetitieavond.