...altyd nijsgjirrich!

10-badenkaart voor kinderen minimagezinnen

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen komen deze zomer in aanmerking voor een gratis 10-badenkaart via de Zomeractie van Stichting Leergeld.

De 10-badenkaart is deze zomer geldig voor het zwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk. De kaart kan worden aangevraagd bij de Stichting Leergeld. Dat kunt u doen door een mailtje te sturen naar robbert@leergeldleeuwarden.nl. Ook kunt u elke maandag tussen 09:00 uur en 11:00 uur uw aanvraag telefonisch doorgeven door te bellen naar 06-53987057. Aan de actie zit een tweetal voorwaarden verbonden:
– Uw kind moet beschikken over een zwemdiploma
– Uw inkomen is niet hoger dan 120 procent van de bijstandsnorm (€1.136,- voor een alleenstaande ouder, €1.623,- voor gehuwden of samenwonenden met kinderen)
Voldoet uw aanvraag aan bovenstaande voorwaarden? Dan ontvangt u een gratis cheque. Deze zwemcheque kunt u vervolgens inruilen voor een 10-badenkaart bij zwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk.
De gemeente Tytsjerksteradiel werkt al enkele jaren samen met stichting Leergeld. Wethouder Gelbrig Hoekstra (CDA): ,,Dankzij de inzet van stichting Leergeld kunnen we meer kinderen in gezinnen met een laag inkomen helpen. Deze actie is daar een heel mooi voorbeeld van. We wensen de kinderen een mooie zomer met veel waterpret toe.”

pdf tytsjerksteradiel