...altyd nijsgjirrich!

PSV Trynwâlden in Oentsjerk 50 jaar

Dit jaar viert paardensportvereniging PSV Trynwâlden in Oentsjerk haar 50 jarig jubileum. Op zaterdag 28 september stelt de vereniging vanaf 13:00 uur haar deuren open om dit te vieren met iedereen. Deze dag is er van alles te doen, voor jong en oud.

Disciplines
PSV Trynwâlden staat bekend om de vele disciplines binnen de vereniging. Tijdens de jubileumdag komen deze dan ook allemaal aan bod in de vorm van clinics, shows en demonstraties. Dressuur, springen, mennen, voltige, western, boomslepen, minidraverij en zelfs een echte paardenvoetbal-competitie, er is voor iedereen wat te zien.

Strodorp
In het strodorp zijn kraampjes te vinden met paardensportartikelen, is een hapje en drankje verkrijgbaar en worden demonstraties gegeven door een paardenfysiotherapeut. Voor de jonge bezoekers is er een speciale pony-hoek waar ze pony’s kunnen knuffelen en zelf mogen proberen op een echte sulky te zitten.

Jasper 366
De enige echte ‘King of the stallions’ Jasper 366 zal tijdens de jubileumdag een bezoek brengen aan de vereniging voor een meet&greet met fans. De inmiddels 25-jarige Friese hengst wordt niet voor niets ‘The King’ genoemd en is een ware grootheid in de Friese hengstenwereld. Hij heeft talloze fans en zal op deze dag zijn best doen om met iedereen op de foto te gaan. Jasper is niet de hele dag aanwezig.

Feestavond
Aansluitend op het programma barst om 20:00 uur de jubileum-feestavond los. Muziek, een hapje en drankje, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi feest.

Programma
Meer informatie over het programma is te vinden op de Facebookpagina ‘PSV Trynwalden activiteiten’ en op www.psv-trynwalden.nl
Hier kun je je ook opgeven om aan bepaalde onderdelen mee te doen. De toegang voor de hele dag is gratis.

POSTER