...altyd nijsgjirrich!

LC NAZOMERFAIR

Een feestelijke ode aan de herfst. Er is maar één periode in het jaar die de wereld rood, groen en geel kleurt. Dat de dagen korter worden, zomerse salades plaatsmaken voor stoere stampotten en de bomen hun wilde haren (lees: bladeren) verliezen.

We hebben het over de herfst, de mooiste periode van het jaar. De herfst werd dan ook, alweer voor de zesde keer op rij, op een voetstuk geplaatst tijdens de Nazomerfair. Editie 2019 vond plaats in het weekend van 14 en 15 september.

Stania State Oentsjerk
De LC Nazomerfair koos werderom bewust voor de plek in Fryslân waar de nazomer misschien wel het mooist tot uiting komt: Landgoed Stania State in Oentsjerk. Het landgoed, onder de rook van Leeuwarden en Dokkum op steenworpafstand, is zonder enige twijfel één van de mooiste van deze provincie. Wat zeggen we? Van heel Nederland!

Nazomeren
De Nazomerfair stond voor een creatieve cross-over van de leukste shopadresjes op het gebied van onder meer wonen, lifestyle, tuin, fashion en food. Tel daar een multidisciplinair programma inclusief muziek, dans, workshops en theater bij op en je hebt de lekkerste ingrediënten van de Nazomerfair te pakken.

Sfeer weer als vanouds
Vooral ook door het mooie nazomerweer heerste er een gemoedelijke sfeer in het park en op het terras waardoor deze zesde editie weer succesvol was.

Hieronder enkele foto’s. (Klik op de foto voor een vergroting.)