...altyd nijsgjirrich!

Burendag 28 september gemoedelijk en geslaagd.

Burendag Ryptsjerk had een goede opkomst en was geslaagd.

Zaterdag 28 september druppelden rond tien uur ruim vijftig protters het dorpshuis “de Einekoer” in voor een kop koffie en een praatje.
Onder het genot van zelfgemaakte meegenomen hapjes en live muziek werden de laatste dorpsnieuwtjes uitgewisseld. Dankzij het mooie weer was het trouwens buiten ook goed vertoeven, waar trouwens een mooi springkussen voor de jeugd tot 12 jaar stond. KeArn was aanwezig om met de kinderen het spel BAAS te spelen.
Op de markt in “de Einekoer” was van alles te koop: vele spellen, speelgoed, kaas en jam vonden dan ook een nieuwe eigenaar. En in de foyer werden mooie frutsels in de haren gezet en mensen mooi geschminkt.
Daar we tafels nodig hadden hebben we bij het Oranjefonds gevraagd of zij ons daarmee wilden helpen dus nu is “de Einekoer” in het bezit van vijf nieuwe klaptafels met bijpassende kleden welke “de Einekoer” bij feesten kan inzetten voor binnen en buiten en die, zoals ’s middags deed blijken, weer- en wind bestendig zijn.
Dank aan alle vrijwilligers, tafelhuurders, Dorpsbelang, KeArn, “de Einekoer” en niet te vergeten alle buren voor het helpen slagen van deze dag.
De organisatie kijkt terug op een geslaagde en gemoedelijke dag en beraad zich op een vervolg in 2020.