...altyd nijsgjirrich!

DAVID, HET GEVECHT

Meer dan 900 bezoekers hebben het afgelopen weekend de musical DAVID, HET GEVECHT gezien.

De, door Ruth Hanemaayer geregiseerde, musical DAVID, HET GEVECHT werd in de Ontmoetingskerk te Oentsjerk vijf keer opgevoerd. Het gevecht speelde zich af in de boksring. Deze was centraal opgesteld in de kerk waaromheen de bezoekers zaten. De speaker kondigde de gevechten luiddruchtig aan. Een groot gelegenheidskoor stond op de achtergrond te zingen maar de zangers deden ook als toeschouwers van zich horen wanneer de gevechten aan de gang waren. Iedereen deed mee!
Men is het afgelopen jaar intensief bezig geweest om deze musical op de planken te zetten. De vrijwilligers hebben niet alleen de show verzorgd maar ook de kleding gemaakt, de muziek en dans geschreven, de catering verzorgd, de boksring en aankleding verzorgd. Kortom met een resultaat dat er zijn mag volgens de bezoekers. Iets waar de Trynwâlden trots op kan zijn.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Klik voor meer foto’s hier