...altyd nijsgjirrich!

Mingdkoar Aldtsjerk concerteerde

Zaterdagavond 23 november gaf het Mingdkoar Aldstjerk een concert in de Mariakerk. Onder leiding van Renilde Duif en met Oeds Wijnsma achter de piano werd een mooi programma afgeleverd. Medewerking werd verleend door Sebastiaan Schippers op het orgel

Onder het motto van ‘Langs de levenslijn’ werden liederen gezongen over geborgenheid en liefde, tijd en muziek voor passie, keuzes in je leven, ouder en beschouwelijker en het eindige leven. Het begon met ‘In minsk op ierde sette’ en het werd afgesloten met een ‘Alleluja’, met als toegift ‘Thank you for the music’. Een doordacht en gevarieerd programma dus. De tussenfasen werden opgevuld met bijpassende orgelmuziek door Sebastiaan Schippers.
De circa 50 bezoekers hadden een fijne muzikale avond.