...altyd nijsgjirrich!

Kerstgroet Dorpsbelang Aldtsjerk

Traditiegetrouw staat er in Aldtsjerk weer een kerstgroet voor de flat. De boom is deze keer gedoneerd door meester Biesma, waarvoor dank. Zoals bij de Algemene Ledenvergadering toegezegd is de concept-dorpsvisie aan de ons bekende e-mail adressen gezonden. Is deze mail niet bij u aangekomen? Stuur dan even een mailtje naar dorpsbelangaldtsjerk@hotmail.com Namens het bestuur […]

Traditiegetrouw staat er in Aldtsjerk weer een kerstgroet voor de flat. De boom is deze keer gedoneerd door meester Biesma, waarvoor dank.

Zoals bij de Algemene Ledenvergadering toegezegd is de concept-dorpsvisie aan de ons bekende e-mail adressen gezonden. Is deze mail niet bij u aangekomen? Stuur dan even een mailtje naar dorpsbelangaldtsjerk@hotmail.com

Namens het bestuur van Dorpsbelang Aldtsjerk willen wij iedereen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020 toewensen.