...altyd nijsgjirrich!

SELLEkonsert op zaterdag 29 februari

Rauwe blues en ruige, funky brass. Brassband De Bazuin Oenkerk B en zanger en muzikant Jack Bottleneck duiken op schrikkeldag 2020 samen onder in de muziek van de zuidelijke staten van Amerika.

Een avond vol country, bluegrass, folk en Americana. Luisteraars wanen zich in een krakende leunstoel op een Texaanse veranda bij het SELLEkonsert op zaterdag 29 februari. Het voorjaarsconcert van De Bazuin Oenkerk B ademt dit jaar de muziek van de zuidelijke Verenigde Staten van Amerika. Zanger en muzikant Jack Bottleneck is te gast. De zanger út de Wâlden –het Texas van Noord-Europa- zingt met zijn markante stem recht uit het hart. ‘De blues is het leven zelf, rauw en eerlijk, een stomp in de maag, een schop onder de kont.’

Meer info in onderstaande PDF

INFO (PDF)
0 van 0