...altyd nijsgjirrich!

Alle corona-initiatieven op kearn.nl/corona

De medewerkers van KEaRN zetten zich graag in om de inwoners van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel te ondersteunen waar dat nodig is. Vooral in onzekere tijden ontstaat er een (nog grotere) kwetsbare doelgroep die extra aandacht verdient.

Hoewel het fysieke contact tot een minimum wordt beperkt, zijn er gelukkig ook op afstand (telefonisch, per post en online) vele mooie manieren om toch naar elkaar om te kijken. Daarom is KEaRN iedere werkdag bereikbaar voor een luisterend oor, steun en advies. Zowel telefonisch via 0511–465200 als ook online.
Om alle mooie en hartverwarmende initiatieven te bundelen, is www.kearn.nl/corona nu online!
In de bijlage, PDF hieronder, meer informatie hierover.
Informatie over Corona in Tytsjerksteradiel