...altyd nijsgjirrich!

Repaircafé in Gytsjerk

Repaircafé Trynwâlden van start in Sa Leuk Hûs in Gytsjerk

Repaircafé Trynwâlden van start in Sa Leuk Hûs 

Enkele jaren geleden waren er ver gevorderde plannen voor de oprichting van een Repaircafé voor de Trynwâlden. Dat zou gaan gebeuren bij Sa Leuk Hûs in Gytsjerk. Door omstandigheden is het plan eerst in de ijskast gezet. Nu is het plan voor het realiseren van een Repaircafe weer met veel enthousiasme opgepakt

Iedereen die mee wil doen om mensen te helpen kan zich melden. Het gaat onder andere om het repareren van apparatuur, tuingereedschap, kleding, slijpen van messen en scharen. Als je meer wilt weten kun je grasduinen via internet op repaircafe.org

 

aanmelden als vrijwilliger bij Siepie Tomey (06 220 825 40)

Sa Leuk Hûs is gevestigd aan Canterlandseweg 1.

De deur is open op werkdagen van 9:00 – 16:00 uur.

mailen kan via siepie.tomey@saleukhus.nl