...altyd nijsgjirrich!

Lezing Rob Roukema

Op woensdag 8 juli aanstaande, inloop 10:45 uur, aanvang 11:00 uur, geeft Gerhild van Rooij in Galerie Bloemrijk Vertrouwen te Aldtsjerk de lezing 'Acteur, fotograaf en beeldend kunstenaar, basgitarist en jockey Rob Roukema (1950-2020)'. 

Rob Roukema won o.a. een Bronzen Camera,  is bekend van FOto MAro (Gytsjerk) en exposeerde o.a. in België en Frankijk (waar hij in opdracht beelden voor de openbare ruimte maakte). Hij overleed in zijn woonplaats Dokkum op 23 april jl. Tot en met 15 juli aanstaande toont de galerie nog eenmaal  foto’s, schilderijen en objecten van Rob Roukema en raku kommen en potten van Tjabel Klok.
De toegang tot deze lezing is een vrije bijdrage voor jeugdconcerten in de galerie. Rob was een vaste bezoeker van deze concerten. Opgave voor de lezing graag per mail gbvexposities@gmail.com of via tel 058-2561176 of mob 06-25356418.
Bijgevoegd twee afbeeldingen: een van zijn schilderijen en een foto uit zijn zwartwit serie Straatmuzikanten.