...altyd nijsgjirrich!

Ontwikkelingen in en rondom de haven van Gytsjerk

Op het moment van het verschijnen van dit artikel is het watersportseizoen, na een wat magere start door alle coronaperikelen, volop van start gegaan. Er is sprake van veel activiteit in en rondom de haven zoals vissen, lekker zonnen, zwemmen, zeilen, kanoën, kortom heerlijk genieten van de waterrijke omgeving rondom ons dorp.

Gelukkig biedt onze prachtige omgeving ons, in tegenstelling tot het westen van ons land, veel ruimte (veel meer dan de anderhalve meter rondom ons) en daar maken de mensen dankbaar en veelvoudig gebruik van. Het bestuur van de haven heeft, ondanks alle coronabeperkingen, ook niet stil gezeten en een aantal ontwikkelen in gang gezet en nieuwe zaken tot stand gebracht, om de aantrekkelijkheid van de haven te verbeteren.

Zie voor meer info onderstaande PDF of ga naar www.jachthavengytsjerk.nl

Hier het nieuws van de haven (PDF)