...altyd nijsgjirrich!

Open middag Singelwrotters Gytsjerk

Zaterdag 8 augustus a.s. vindt de open middag bij volkstuinvereniging 'De Singelwrotters' plaats

De traditionele, jaarlijkse open middag is op 8 augustus aanstaande van 13:00 tot 16:00 uur. Het is op het terrein van de volkstuin aan De Singel in Gytsjerk. U kunt eigen geteelde groente, fruit en bloemen en zelf gemaakte producten kopen. De opbrengst is ten bate van de kas van de Singelwrotters.

Er is ook thee en koffie te koop voor een klein prijsje. Uiteraard met wat lekkers erbij. Voor alle zekerheid vragen we uw eigen kopje of beker mee te nemen. Er zijn er ook altijd kartonnen bekertjes beschikbaar.

De open dag wordt georganiseerd met inachtneming van de regels van het RIVM rond corona. De tafels worden ruim uitgezet. Alles vindt buiten plaats, dus besmettingsgevaar is nihil. Bij twee pompen in de buurt van ons hokje ligt zeep, een handdoek en een papieren keukenrol. Hier kunt u uit voorzorg ook uw handen wassen.