...altyd nijsgjirrich!

Afscheid Jan de Boer Trynwalden.nl

Op 7 oktober heeft Jan de Boer in het BOB gebouw voor de laatste keer deelgenomen aan het zgn. “Webstekoverleg” van Trynwalden.nl. Jan is sinds de nieuwe opzet in september 2015 betrokken en actief geweest als webmaster voor Aldtsjerk waarbij zijn fotografische talenten en zijn journalistieke achtergrond goed van pas kwamen. Hij kreeg, zag, zocht […]

Op 7 oktober heeft Jan de Boer in het BOB gebouw voor de laatste keer deelgenomen aan het zgn. “Webstekoverleg” van Trynwalden.nl. Jan is sinds de nieuwe opzet in september 2015 betrokken en actief geweest als webmaster voor Aldtsjerk waarbij zijn fotografische talenten en zijn journalistieke achtergrond goed van pas kwamen. Hij kreeg, zag, zocht en vond het nieuws en wist Aldtsjerk goed op de kaart te zetten met zijn prachtige foto’s. Wij zijn dankbaar dat Jan dit ruim 5 jaar heeft gedaan. Hij zal nog deels betrokken blijven totdat het Facebook gedeelte ook helemaal is afgerond. Voorlopig zullen Hester Luinstra en Marten Pietersma zijn taken overnemen. Namens het team van het “Webstekoverleg” is Jan op 7 oktober bedankt voor zijn inzet en van Dorpsbelang Aldtsjerk heeft Jan een boeket bloemen ontvangen.
Wij gaan op zoek naar een waardige opvolger en willen Jan langs deze weg nogmaals bedanken.
Jan de Boer bedankt!

Dorpsbelang Aldtsjerk