...altyd nijsgjirrich!

Bericht van de IIsklub Gytsjerk

Maandag 19 oktober was het weer tijd voor de eerste vergadering van het seizoen van het ijsbaanbestuur van de IIsklub Gytsjerk. Normaal gesproken gaat de eerste vergadering van het jaar gepaard met een “Vol verwachting klopt ons schaatshart”. Maar ja, dit jaar is alles anders. Deze keer stonden we als ijsbaanbestuur voor een lastige keuze bij deze vergadering…..

Want een week eerder had Rutte weer strengere corona-maatregelen aangekondigd en liepen de besmettingen nog steeds op. Met dit nieuws in ons achterhoofd moesten wij een keuze maken tussen wel of niet open gaan in het seizoen 2020-2021. Om een lang verhaal kort te maken (en dit zal geen verrassing zijn, want zoals u hebt kunnen zien staat er geen water op de baan): de ijsbaan blijft dit seizoen gesloten. Het is met pijn in ons hart, want wij kunnen ons heel goed voorstellen dat juist in deze tijd iedereen ontzettend veel zin heeft in ouderwetse ijspret.

Maar, wij hebben als bestuur een verantwoordelijkheid en voor ons is de gezondheid van onze leden en vrijwilligers het allerbelangrijkste. Laten we met zijn allen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we dit vervelende virus onder controle krijgen, zodat we in seizoen 2021-2022 de ijsbaan weer open kunnen doen!

En oh ja, misschien heeft u het ijsbaankaartje al gemist. Dit jaar krijgt u geen incasso, geen kaartje en houden we geen ledenvergadering. Maar de vaste lasten gaan natuurlijk wel gewoon door. Mocht u de ijsbaan financieel willen steunen, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom. Als u een berichtje stuurt naar ons mailadres (ijsbaangytsjerk@mail.com) dan ontvangt u van ons alle informatie.

Blijf gezond, pas goed op uzelf en de mensen om u heen en hopelijk zien we u volgend seizoen op onze prachtige ijsbaan!

Het bestuur van IIsklub Gytsjerk

0 van 0