...altyd nijsgjirrich!

Raamexpositie 11 – Terugblik 2020

Deze laatste raamexpositie van het jaar vormt een terugblik op alle eerdere raamexposities in 2020. Corona was de aanleiding voor het starten met deze raamexposities, 24/7 was het werk in deze raamexposities in de ramen van de galerie te zien. Er is een selectie gemaakt uit eerder getoond werk en daarnaast enkele nieuwe werken van […]

Deze laatste raamexpositie van het jaar vormt een terugblik op alle eerdere raamexposities in 2020. Corona was de aanleiding voor het starten met deze raamexposities, 24/7 was het werk in deze raamexposities in de ramen van de galerie te zien.

Er is een selectie gemaakt uit eerder getoond werk en daarnaast enkele nieuwe werken van dezelfde kunstenaars. Dit zijn de exposanten: Anne Fie Salverda, Elsalie Dekker, Aukje Reitsma, Jenny Piso, Sleman Bdewi, Yvonne Rehorst, Toos Daalmans, Anne van Dalen, Mana Ori Marten Sale Brouwer, Anni Lindeboom, Hannah Doeleman, Tieneke van Montfort, Sylvia Wijnjeterp en Piet Feddema.

Raamexpositie 11 loopt van zaterdag 12 december 2020 tot en met zaterdag 2 januari 2021.

Bijgaand foto’s van drie van de getoonde werken van kunstenaars, Toos Daalmans, Annefie Salverda en Aukje Reitsma.

0 van 0