...altyd nijsgjirrich!

Zaalexpositie Bloemrijk Vertrouwen – 22 januari t/m 3 maart 2021

Hierbij informatie over de aanstaande zaalexpositie met de aangepaste data vanwege de recente lockdown! Van 22 januari tot en met 3 maart 2021 tonen Peter O. Gerrits, Japien Waskowsky en Wilma van den Hoek hun werk in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk. De galerie is open van donderdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 […]

Hierbij informatie over de aanstaande zaalexpositie met de aangepaste data vanwege de recente lockdown!
Van 22 januari tot en met 3 maart 2021 tonen Peter O. Gerrits, Japien Waskowsky en Wilma van den Hoek hun werk in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk. De galerie is open van donderdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur (tussen Kerst en Oud & Nieuw op afspraak). Tijdens de Voorjaarsvakantie van 20 t/m 28 februari is de galerie gesloten.
Peter O. Gerrits toont zijn grafische werk (o.a. zeefdrukken) en schilderijen. Zijn werk is voornamelijk constructivistisch en geometrisch abstract. Hij wordt onder meer geïnspireerd door het werk van de kunstenaars Malevich, Mondriaan, Battermann en Siep van den Berg.
Japien Waskowsky toont haar bijzondere sjaals, geweven met een groot gevoel voor kleur. Wilma van van den Hoek (edelsmid) toont haar subtiele sieraden.
Galerie Bloemrijk Vertrouwen – www.gbv-artgallery.nl
0 van 0