...altyd nijsgjirrich!

25e Hersenstichting collecte – dit jaar online

  Door het scannen van de QR code kom je bij de online collectebus, waar je heel eenvoudig een donatie kunt doen. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening Een hersenaandoening, zoals een hersenbloeding, zet het leven op zijn kop. Van patiënten, maar óók van de mensen in hun omgeving. En waar de Hersenstichting […]

 

Door het scannen van de QR code kom je bij de online collectebus, waar je heel eenvoudig een donatie kunt doen.

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening
Een hersenaandoening, zoals een hersenbloeding, zet het leven op zijn kop. Van patiënten, maar óók van de mensen in hun omgeving. En waar de Hersenstichting zich echt zorgen om maakt: hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Ruim 4 miljoen mensen hebben een hersenaandoening, denk aan dementie, parkinson, een beroerte, depressie of hersenletsel na een ongeluk. En het aantal mensen met een hersenaandoening zal tot 2040 explosief stijgen.

Samen kunnen we het stoppen
De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. We investeren in veelbelovende en baanbrekende oplossingen om hersenaandoeningen te voorkomen, af te remmen of te genezen. Alleen samen kunnen we het door een hersenaandoening veroorzaakte leed stoppen. We hopen op een mooie collecteopbrengst in Trynwâlden.

Ook is het mogelijk om een gift over te maken t.n.v. Hersenstichting in Den Haag – NL18 INGB 0000 000 860

 

 

 

 

0 van 0