...altyd nijsgjirrich!

Trynergie verwelkomt 200ste klant!

Interview met Annita Lageweg,de 200ste klant van Trynergie. Annita werkt als levensfasen- en loopbaancoach en heeft een eigen coachpraktijk (www.annitalageweg.nl). Ze woont in Oentsjerk.

Gefeliciteerd! Je bent de 200ste klant!! Wat vind je daarvan?
‘Verrassend. Ik dacht 200ste? Zijn er niet al meer klanten? We hebben zo’n grote lokale gemeenschap. Dat wij nu zelf stroom krijgen van de zon, daar word ik helemaal blij van. Eigenlijk wil ik tegen alle inwoners zeggen: stap gewoon over.’

Is duurzaamheid belangrijk voor jou?
‘Een fanatiek duurzame milieufiguur ben ik niet, maar ik probeer wel kleine stapjes te zetten. Recent kreeg ik de tip dat we geen zonnepanelen hoeven te nemen, omdat we al zon gebruiken via het dak van Bijlsma. Dat geeft me een goed gevoel.’

Hoe is de overstap naar Trynergie voor jou gegaan?
‘Super gemakkelijk. Ik had zelf veel onderzoek gedaan, het moest ook prijstechnisch kloppen. Tot mijn grote verrassing is Trynergie goedkoper dan onze oude leverancier.’

Steun je ook een Mienskipspartner via Trynergie?
‘Ik zou graag de Bazuin sponsoren, want ik houd van muziek en zij zijn super goed. Daar ga ik werk van maken.’

Waarom zouden mensen voor Trynergie moeten kiezen?
‘Volgens mij is Trynergie  goedkoper dan welke energieleverancier ook. Hun energie is duurzaam, je krijgt gewoon zonne-energie zonder dat je zelf hoeft te investeren in panelen. Je kunt dus én op je portemonnee letten en tegelijk een bijdrage leveren aan het milieu. Ten derde is Trynergie dichtbij, voor mij is ook dat belangrijk.’

Lees het hele interview op de website van Trynergie.nl