...altyd nijsgjirrich!

Krant vóór ouderen & dóór ouderen

Inwoners van de Trynwâldster dorpen kregen deze week de eerste Trynwâlderein-krant in hun brievenbus. Een krant voor ouderen (én hun familie en vrienden).

In de krant aandacht voor een veelheid aan Trynwâldster initiatieven op het gebied van ouderenwelzijn. De krant werd geheel in eigen beheer gemaakt en rolde bij de Harlinger drukkerij Flevodruk van de pers. Zo werd flink op kosten bespaard. U kunt de krant hier online bekijken.

Trynwâlderein wil dat ouderen tot aan hun laatste dag in de Trynwâlden kunnen blijven wonen. Tussen familie en vrienden. Binnen een ouderen-voor-ouderen netwerk dat ‘Zorg voor elkaar’ centraal stelt en zich actief inzet voor welzijn en voldoende voorzieningen.

Als u de krant niet heeft ontvangen kunt u dit op de website (www.trynwalderein.nl/contact) laten weten. De krant wordt dan alsnog bij u bezorgd.

0 van 0