...altyd nijsgjirrich!

Stemmen in sporthal Gytsjerk

Voor het eerst kon men stemmen in de sporthal van Gytsjerk. Eerder waren er altijd twee locaties waar dat kon. Vanwege de coronaperikelen is dat nu naar één teruggebracht.

Daardoor kunnen er nu veel meer stemmers naar de sporthal komen. Volgens de stemleden liep het mooi door en had men geen problemen. Wel zullen vanavond na negen uur de stemmen met 10 personen geteld worden. Een hele klus, vooral ook omdat de stembiljetten erg groot zijn!

De stemmers werden ontvangen met de gebruikelijke zaken; mondkapjes en handen ontsmettingsmiddel middel. Via pijlen op de grond werd de looproute aangegeven, zowel naar binnen als naar buiten. De hal was mooi aangekleed met een zwarte scheidingswand waardoor het gevoel van de sporthal wat teniet gedaan werd.

Nu maar afwachten wat de uitslag wordt.

0 van 0