...altyd nijsgjirrich!

Groot succes voor Trynwaldsterinzamelingsdagen in december 2020

Trynwaldsterinzamelingsdagen: resultaten voor het goede doel voor 2020 de Stichting ALS

Eind 2020 hebben wij weer een actie op touw gezet voor het goede doel. Het goede doel voor 2020, was Stichting ALS. Wij hebben d.m.v. van verkoop van kerstbomen (begin december), verkoop van droge worst, gerookte zalm en paling (de dag voor kerst) een online bingo (30 december)  en de verkoop van oliebollen op 31 december weer een geweldig bedrag opgehaald voor deze Stichting.

I.v.m. de beperkende maatregelen i.v.m. corona hebben wij recentelijk pas de cheque kunnen overhandigen aan de directeur van de Stichting ALS. De Stichting is zeer blij met dit bedrag, mede doordat de donaties in 2020 fors waren afgenomen i.v.m. corona (o.a. niet kunnen organiseren van Amsterdam SWIM). Wij willen een ieder nogmaals bedanken voor alle inzet die zij hebben getoond inzake dit mooie initiatief. Zoals het nu lijkt, gaan we in december 2021 weer geld inzamelen voor een goed doel.

Welk goed doel dit gaat worden, zullen we eind november bekend maken.

Met vriendelijke groet,
De Trynwaldsterinzamelingsdagen 
0 van 0