...altyd nijsgjirrich!

WETHOUDER HOEKSTRA OPENT BALKON BEWEEGDAG!

Vrijdag 4 juni is uitgeroepen tot Nationale Balkon Beweegdag. Wethouder Hoekstra van de gemeente Tytsjerksteradiel was op verzoek van KEaRN naar Oentsjerk gekomen om het bewegen aan te moedigen. Met muziek werden de bewoners van de Van Welderenflat naar het balkon gelokt om mee te doen.

Alles kan en alles mag is het motto. Het ‘balkonbewegen’ mocht elke beweegleider samen met de bewoners vrij invullen. Op Balkon Beweegdag kunnen de activiteiten daarom variëren van een balkon danssessie tot een leuke balkon bingo. Uiteraard werden alle activiteiten veilig en binnen de geldende coronamaatregelen georganiseerd. Saamhorigheid en solidariteit stonden centraal, met z’n allen maakten ze er wat van.

Door veel te bewegen lenig en gezond blijven is ook het motto in Oentsjerk.