...altyd nijsgjirrich!

Het Simmerteam is er deze zomer voor jou!

Vanwege de coronamaatregelen zijn er het afgelopen jaar weinig activiteiten georganiseerd voor de jeugd en jongeren in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Daar gaat het #Simmerteam van ‘t Stationnetje deze zomer verandering in brengen.

Vanuit ‘t Stationnetje van KEaRN organiseert het #Simmerteam deze zomervakantie activiteiten voor, door en met jongeren uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel in de leeftijd van 12 tot 28 jaar. Deze activiteiten kunnen heel uiteenlopend zijn, denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooi, lasergamen of bubbelvoetballen. Ook andere creatieve en sportieve activiteiten zijn mogelijk. Het #Simmerteam vindt het vooral belangrijk dat de activiteiten aansluiten bij de behoeftes van de jongeren. Deelname aan een activiteit is altijd gratis.

Activiteit organiseren
Ben je tussen de 12 en 28 jaar? En lijkt het je leuk om samen met het #Simmerteam een leuke activiteit te organiseren? Neem dan contact op via een telefoontje of WhatsAppje naar 06 – 1234 1109. Ook kan er via de Instagram-pagina van ’t Stationnetje (hetstationnetje) contact opgenomen worden. Organisaties die kansen voor een samenwerking met het #Simmerteam zien, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Over ‘t Stationnetje
’t Stationnetje is een project van KEaRN Welzijn en is er voor alle jongeren tussen de 12 en 28 jaar uit Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. ’t Stationnetje is ontstaan om jongeren een stem te geven, kansen te bieden en de mogelijkheid te geven om te werken aan hun toekomst. Het uitgangspunt van ’t Stationnetje is dat jongeren zelf de meest cruciale rol in hun eigen ontwikkeling spelen. Eigen ideeën worden niet altijd serieus genomen en daar wil ’t Stationnetje verandering in brengen. Je vindt ’t Stationnetje in Hurdegaryp en Buitenpost.

Op www.kearn.nl en www.stationnetje.com is meer informatie over ’t Stationnetje te vinden.

0 van 0