...altyd nijsgjirrich!

TRYN’S KIKA KUIER….

De wandeltocht op zondag 22 augustus heeft het wat het weer betreft nog redelijk getroffen. Terwijl elders in Fryslân het water met bakken naar beneden kwam werd de Trynwâlden gespaard. Ondanks de slechte berichten kwamen toch nog 75 lopers op het evenement af.

Omdat het parcours ook door de bossen liep waren de paden nogal drassig maar de opbeurende muziek van een draaiorgel en de fietsende muzikant Folkert-Hans Tolsma, een ex-inwoner van Aldtsjerk, maakte dat alle ongemakken snel vergeten waren. Er was een puzzel aan de tocht gehaakt en die moest natuurlijk na de loop opgelost worden.
De grootste verliezer was de St. Kinderen Kankervrij. U kunt dit doel ook nog steunen door een bijdrage op NL89INGB0000008118 St. Kinderen Kankervrij o.v.v. actienummer 20770 KIKAKUIER/2021 over te maken.

Na de tocht kon nog van een heerlijk (Italiaans) buffet genoten worden bij eetcafé ‘Bij Vera”.

(Klik op de foto hieronder voor een vergroting)